ZAPEČENA RIŽA S POVRĆEM

ZAPEČENA RIŽA S POVRĆEM

Zapečena riža s povrćem je idealan odabir za ukusan prilog ili glavno jelo. Možete joj nadodati povrće po želji, možete koristiti gljive, piletinu ili mix povrća poput mene.   Kod ovako pripremljene riže zaista nema pogreške, jedino na što trebate paziti je da je riža... read more >>
GUSTA JUHA OD BIJELIH ŠPAROGA I KRUMPIRA

GUSTA JUHA OD BIJELIH ŠPAROGA I KRUMPIRA

Dolaskom hladnijih dana juhe postaju omilje odabir za naše ručkove. Pogotovo ako se radi o gustim juhama poput ove. Gusta juha od šparoga i krumpira s prepečenim komadićima kruha i pancete je moj favorit ovih dana. Gotova je za svega pola sata zahvaljujući S-BUDGET... read more >>
RAVIOLI SA ŠPINATOM I RICOTTOM

RAVIOLI SA ŠPINATOM I RICOTTOM

Jesam li vam ikad rekla da je tjestenina zaslužna za moju ljubav prema kuhanju? Tjestenina je bila moj prvi odabir oduvijek. Kao malena sam je zvala Ono što se vrti, jer mi je riječ špageti bila komplicirana. Obožavala sam je.   Bila sam toliko malena da sam se morala... read more >>
HRSKAVA PILETINA U CORNFLAKESU I POMMES IZ PEĆNICE

HRSKAVA PILETINA U CORNFLAKESU I POMMES IZ PEĆNICE

Vjerujem da nema osobe koja ne voli pohanu piletu i krumpiriće. Ovaj omiljeni ručak može biti još jednostavniji i ukusniji.   Umjesto u klasičnom paniranju, piletinu pripremite s cornflakesom i zapecite u pećnici. Bez ulja, a sve je gotovo za 20-ak minuta.   Rebrasti... read more >>
PIZZA S PORILUKOM I TIKVICAMA

PIZZA S PORILUKOM I TIKVICAMA

Pizza je jedno od najpoznatijih jela na svijetu. Vjerujem da nema osobe koja nema svoju omiljenu pizzu. Ovo jednostavno i preukusno jelo potječe iz Italije, točnije iz Napulja.   Danas postoji niz pizzeria i restorana koji pizzu imaju u ponudi, no jedna od najdražih... read more >>