TORTA OD ČOKOLADE I MALINA S DOLCELA PUDING KREMOM

TORTA OD ČOKOLADE I MALINA S DOLCELA PUDING KREMOM

Čokoladna torta s malinama je jedna od našim omiljenih. Pjenasti biskvit, pekmez od malina i krema od čokolade ovu će tortu učiniti pravom malom rapsodijom. Ako nemate vremena za domaći pekmez od malina, koristiti kupovni koji najviše volite. A da bi torta bila još... read more >>
TORTA OD BADEMA S JESTIVIM CVIJEĆEM

TORTA OD BADEMA S JESTIVIM CVIJEĆEM

Proljeće je jedno od najljepših godišnjih doba, pogotovo ako volite cvijeće. Ja ga uvijek imam u nekoliko vaza po stanu i podignu mi cijelu prostoriju. Jeste li znali da postoji i jestivo cvijeće koje možete stavljati na kolače, keksiće ili bilo koje jelo. Meni su... read more >>
GORUĆA TORTA DAN ŽENA

GORUĆA TORTA DAN ŽENA

Goruće torte su potpuno zavladale društvenim mrežama, kako i ne bi kad su toliko zanimljive. Njima možete prenijeti razne poruke te ih napraviti za sve prigode, od Baby Reveala, čestitanja rođendana, zaruka i sl.   Ja sam svoju goruću tortu odlučila napraviti za Dan... read more >>
SHAG (ČUPAVA) TORTA

SHAG (ČUPAVA) TORTA

Jeste vidjeli ove čupave torte do sada? Ja je radim po prvi put, a Valentinovo mi se činilo kao prava prilika da je konačno i napravim.   Za biskvit sam koristila klasičan biskvit od vanilije kojem sam nadodala malo roze boje. Krema se sastoji od buttercreama i džema... read more >>
ČOKOLADNA FERRERO TORTA

ČOKOLADNA FERRERO TORTA

Ulazak u Novu godinu valja proslaviti bogatom, čokoladnom tortom, baš poput ove Ferrero. Torta nadahnuta čokoladom, lješnjacima i kremom od mascarponea je zaista jednostavna i preukusna.   Za njenu izradu vam treba gotovi namaz od lješnjaka, poput Nutelle i mascarpone... read more >>
TORTA BIJELI EGIPAT

TORTA BIJELI EGIPAT

Ako ste u potrazi za kremastom tortom tada je Bijeli Egipat idealan odabir. Biskvit od bjelanjaka i lješnjaka te krema od vanilije uz tučeni šlag i mascarpone su sasvim dovoljan razlog da ovoj torti ne odolite. Kako Grgo ne jede čokoladu, a krema od vanilije mu je... read more >>