RAVIOLI SA ŠPINATOM I RICOTTOM

RAVIOLI SA ŠPINATOM I RICOTTOM

Jesam li vam ikad rekla da je tjestenina zaslužna za moju ljubav prema kuhanju? Tjestenina je bila moj prvi odabir oduvijek. Kao malena sam je zvala Ono što se vrti, jer mi je riječ špageti bila komplicirana. Obožavala sam je.   Bila sam toliko malena da sam se morala... read more >>
HRSKAVA PILETINA U CORNFLAKESU I POMMES IZ PEĆNICE

HRSKAVA PILETINA U CORNFLAKESU I POMMES IZ PEĆNICE

Vjerujem da nema osobe koja ne voli pohanu piletu i krumpiriće. Ovaj omiljeni ručak može biti još jednostavniji i ukusniji.   Umjesto u klasičnom paniranju, piletinu pripremite s cornflakesom i zapecite u pećnici. Bez ulja, a sve je gotovo za 20-ak minuta.   Rebrasti... read more >>
PIZZA S PORILUKOM I TIKVICAMA

PIZZA S PORILUKOM I TIKVICAMA

Pizza je jedno od najpoznatijih jela na svijetu. Vjerujem da nema osobe koja nema svoju omiljenu pizzu. Ovo jednostavno i preukusno jelo potječe iz Italije, točnije iz Napulja.   Danas postoji niz pizzeria i restorana koji pizzu imaju u ponudi, no jedna od najdražih... read more >>
BURGERI OD GRAHA U DOMAĆEM BRIOCHE PECIVU

BURGERI OD GRAHA U DOMAĆEM BRIOCHE PECIVU

Dolaskom toplijih dana sve više vremena provodimo u prirodi, a grill i burgeri postaju jedni od omiljenih jela. Bilo da radite vrtnu zabavu, da idete na piknik ili pak radite nedjeljni ručak, burgeri su uvijek dobra ideja.   A što kažete na burgere od graha? Ovi... read more >>
COQ AU VIN ILI PIJETAO U CRNOM VINU

COQ AU VIN ILI PIJETAO U CRNOM VINU

Ovaj tjedan smo u suradnji s Europe Direct-om Šibensko-kninske županije posvetili europskim okusima povodom obilježavanja Dana Europe. Svaki dan donosimo jedan novi okus iz druge EU zemlje. Četvrti dan Europskog tjedna nastavljamo s Francuskom i njihovim poznatim Coq... read more >>