GORUĆA TORTA DAN ŽENA

GORUĆA TORTA DAN ŽENA

Goruće torte su potpuno zavladale društvenim mrežama, kako i ne bi kad su toliko zanimljive. Njima možete prenijeti razne poruke te ih napraviti za sve prigode, od Baby Reveala, čestitanja rođendana, zaruka i sl.   Ja sam svoju goruću tortu odlučila napraviti za Dan... read more >>
DONUTS KRAFNE OD MJEŠAVINE ZA FRITULE

DONUTS KRAFNE OD MJEŠAVINE ZA FRITULE

Veljača je mjesec koji posebno volim radi fašnika i krafni koje ga svake godine obilježavaju. Ako niste znali, krafne su jedne od mojih omiljenih poslastica, a osim mene, Grgo ih obožava.   Ovaj put sam odlučila skratiti proces izrade i cijeli posao svesti na svega... read more >>
SHAG (ČUPAVA) TORTA

SHAG (ČUPAVA) TORTA

Jeste vidjeli ove čupave torte do sada? Ja je radim po prvi put, a Valentinovo mi se činilo kao prava prilika da je konačno i napravim.   Za biskvit sam koristila klasičan biskvit od vanilije kojem sam nadodala malo roze boje. Krema se sastoji od buttercreama i džema... read more >>
PANNA COTTA (BEZ KUHANJA) S PRELJEVOM OD MALINA I NARANČOM

PANNA COTTA (BEZ KUHANJA) S PRELJEVOM OD MALINA I NARANČOM

Panna cotta ili nježna krema od mlijeka jedna je od najpoznatijih talijanskih slastica. Njena priprema može biti još jednostavnija i brža ako koristite Dolcela Panna cottu. Bez kuhanja, recept gotov za svega 5 minuta.   Idealan kad vam dolaze gosti ili kad se zaželite... read more >>
ČOKOLADNA FERRERO TORTA

ČOKOLADNA FERRERO TORTA

Ulazak u Novu godinu valja proslaviti bogatom, čokoladnom tortom, baš poput ove Ferrero. Torta nadahnuta čokoladom, lješnjacima i kremom od mascarponea je zaista jednostavna i preukusna.   Za njenu izradu vam treba gotovi namaz od lješnjaka, poput Nutelle i mascarpone... read more >>
BRUDET OD KOZICA

BRUDET OD KOZICA

Ako tražite brzo jelo koje će odisati tradicijom i pritom biti preukusno, onda bi ovaj brzi brudet od kozica mogao biti idealna opcija. Možete koristiti cijele ili očišćene kozice te poslužiti uz palentu, pire krumpir ili rižu. Moja djeca najviše vole rižu pa je to... read more >>