TART S VOĆEM I KREMOM OD VANILIJE

TART S VOĆEM I KREMOM OD VANILIJE

Prhko tijesto, namaz od voća i divno kremasta mousseline krema kombinacija su kojoj je teško odoljeti. U ljetnim danima voćni tartovi su mi jedan od omiljenih odabira. Radim ih u raznim oblicima i s voćem koje mi se nađe doma.   Možete ih raditi s namazom od voća,... read more >>
PIZZA S PORILUKOM I TIKVICAMA

PIZZA S PORILUKOM I TIKVICAMA

Pizza je jedno od najpoznatijih jela na svijetu. Vjerujem da nema osobe koja nema svoju omiljenu pizzu. Ovo jednostavno i preukusno jelo potječe iz Italije, točnije iz Napulja.   Danas postoji niz pizzeria i restorana koji pizzu imaju u ponudi, no jedna od najdražih... read more >>
MOUSSE TORTA OD JAGODA S PRELJEVOM

MOUSSE TORTA OD JAGODA S PRELJEVOM

Proljeću i ljetu su posebno radujem zbog mirisnih jagoda. One su mi najdraže voće za izradu slastica. Osim što su lijepe bojom i izgledom, jako su ukusne,a  možete ih kombinirati na stotine načina.   Jedna od mojih omiljenih je mousse torta od jagoda. Nježan sponge... read more >>
BURGERI OD GRAHA U DOMAĆEM BRIOCHE PECIVU

BURGERI OD GRAHA U DOMAĆEM BRIOCHE PECIVU

Dolaskom toplijih dana sve više vremena provodimo u prirodi, a grill i burgeri postaju jedni od omiljenih jela. Bilo da radite vrtnu zabavu, da idete na piknik ili pak radite nedjeljni ručak, burgeri su uvijek dobra ideja.   A što kažete na burgere od graha? Ovi... read more >>
SKRADINSKA TORTA

SKRADINSKA TORTA

Ovaj tjedan smo u suradnji s Europe Direct-om Šibensko-kninske županije posvetili europskim okusima povodom obilježavanja Dana Europe. Svaki dan donosimo jedan novi okus iz druge EU zemlje. Zadnji dan Europskog tjedna završavamo s Hrvatskom i mojom omiljenom... read more >>
COQ AU VIN ILI PIJETAO U CRNOM VINU

COQ AU VIN ILI PIJETAO U CRNOM VINU

Ovaj tjedan smo u suradnji s Europe Direct-om Šibensko-kninske županije posvetili europskim okusima povodom obilježavanja Dana Europe. Svaki dan donosimo jedan novi okus iz druge EU zemlje. Četvrti dan Europskog tjedna nastavljamo s Francuskom i njihovim poznatim Coq... read more >>