SALATA S PEČENIM BRESKVAMA

SALATA S PEČENIM BRESKVAMA

Salata s pečenim breskvama, pršutom i burratom je idealna ljetna salata. Ja je radim već nekoliko dana za redom i jednostavno je obožavam.   Rukolu možete zamijeniti bilo kojom salatom, te možete nadodati sve što volite. Masline idu divno uz ovu kombinaciju kao i... read more >>
WONTONS, KINESKI SAVITCI PUNJENI SIROM

WONTONS, KINESKI SAVITCI PUNJENI SIROM

Wontons su kineski jastučići od tijesta punjeni nadjevom. U početku se nisu razlikovali od dumplingsa ali su su s vremenom postala dva različita jela. Wotonsi imaju manje nadjeva te se tijesto drugačije mota. Najčešće se nadjevaju mesom, škampima ili sirnim namazom sa... read more >>
JEDNOSTAVNI TAQUITOS S PILETINOM

JEDNOSTAVNI TAQUITOS S PILETINOM

Kada vam ostane piletine od pečenja ili imate višak kuhane piletine od juhe, taquitosi su idealna opcija da od ostataka mesa napravite brz i ukusan obrok. Osim piletine, taquitose možete raditi s bilo kojom vrstom mesa.   Taquitosi su Španjolsko jelo koje se sastoji... read more >>
BURGER PECIVA

BURGER PECIVA

Mekana i ukusna brioche peciva jedan su od najvažnijih dijelova dobrog burgera. Jako su mekana, a opet prepuna bogatog okusa. Domaća brioche peciva su jedna od najboljih peciva koje možete sami napraviti.   Osim bogate unutrašnjosti, ova peciva krasi i predivna zlatno... read more >>
DOMAĆI HOT DOG

DOMAĆI HOT DOG

Iako prve verzije ovog slavnog jela vuču korijene iz Njemačke, hot dog svoju popularnost duguje Amerikancima. Sigurna sam da ste pogledali barem jedan film u kojem glumci izlaze iz ureda i na jednom od mnogobrojnih hot dog kolica – štandova zastaju kako bi... read more >>
RIBLJI TACOSI

RIBLJI TACOSI

Ponekad je dovoljan maleni odmak od klasične pripreme kako bi oduševili goste ili ukućane i servirali prepoznatljive okuse na malo drugačiji način.   Crveni bodečnjak je oborita riba izrazito nježne i mekane teksture, te je idealan za filetiranje i serviranje uz razne... read more >>