SEMIFREDDO SA SIRNIM NAMAZOM, PISTACIJAMA I ČOKOLADOM

SEMIFREDDO SA SIRNIM NAMAZOM, PISTACIJAMA I ČOKOLADOM

Semifteddo je jedan od najpoznatijih talijanskih recepata koji se poslužuje zamrznut. Idealan je u toplijim danima jer divno osvježava, baš poput sladoleda. Iako semifreddo u svom originalnom sastavu sadrži jaja, ova verzija je jednostavnija i nema jaja. Za izradu... read more >>
ČOKOLADNA MUFFIN PECIVA

ČOKOLADNA MUFFIN PECIVA

Miris toplog peciva tek izvađenog iz pećnice mi je jedna od najdražih stvari u ovako kišnim danima. Ova peciva su ispunjena čokoladom te ispečena u kalupima za muffine.   Tijesto je mekano i pjenasto brioche tijesto od kojeg možete raditi cimet rolice, babku ili druga... read more >>
CHEESE KOCKE BEZ PEČENJA S BIJELOM ČOKOLADOM

CHEESE KOCKE BEZ PEČENJA S BIJELOM ČOKOLADOM

Cheesecake je jedan od najomiljenijih kolača diljem svijeta. No, ne moramo ga uvijek raditi kao tortu. Cheese kocke možete servirati kao kolačiće na pladnju, ukrasiti ih karamelom i voćem ili poslužiti same.   Priprema je zaista jednostavna i cijeli kolač je gotov za... read more >>
KOLAČ OD VANILIJE S GLAZUROM OD ŠEĆERA, JOGURTA I MALINE

KOLAČ OD VANILIJE S GLAZUROM OD ŠEĆERA, JOGURTA I MALINE

Ovaj kolač spada u one bezvremenske kolače koje radim često. Biskvit vam može poslužiti za torte, možete ga raditi pravokutnog ili u kalupu za kruh. Kolač od vanilije je mekan i nježan te je idealan za sve voćne kombinacije. Možete nadodati i komadiće čokolade ili dio... read more >>
KOLAČ OD BRESKVI I SKUTE

KOLAČ OD BRESKVI I SKUTE

Jednostavan kolač u kojem glavnu ulogu imaju domaća skuta i breskve je neizostavan dio svakog ljetnog stola.   Baza kolača je biskvit s jajima i brašnom koji je obogaćen koricom agruma, dok glavnu ulogu ima kravlja skuta. Kolač možete raditi i s riccotom. Ulje možete... read more >>
MINI CEREAL PALAČINKE

MINI CEREAL PALAČINKE

Ovo su najslađe palačinke na svijetu. Šta ne? Cereal palačinke ili palačinke kao žitarice idealne su za doručke ili neki popodnevni snack.   Toliko su slatke da ih jednostano ne možete ne probati. Možete ih raditi i posluživati s čim god poželite, kao i klasične.  ... read more >>