ČOKOLADNA SLADOLED TORTA

ČOKOLADNA SLADOLED TORTA

Čokoladna sladoled torta s čokoladnim fudge preljevom, komadićima keksa i neodoljivom swiss meringueom. Ovo torta je sve! S V E !   Podloga se sastoji od čokoladnog biskvita, koji je gotov za svega 15 minuta. Ja sam koristila svoj Kenwood samostojeći kMix mikser uz... read more >>
TORTA OD VANILIJE S KREMOM OD JOGURTA I MARELICA

TORTA OD VANILIJE S KREMOM OD JOGURTA I MARELICA

Nježna i osvježavajuća torta od vanilije s kremom od jogurta i svježih marelica pravo je ljetno osvježenje. Ova torta odiše profinjenošću, te je zaista jednostavna i preukusna.   Biskvit od vanilije je idealan za sve voćne kombinacije te ga možete raditi u četvrtastom... read more >>
TART S VOĆEM I KREMOM OD VANILIJE

TART S VOĆEM I KREMOM OD VANILIJE

Prhko tijesto, namaz od voća i divno kremasta mousseline krema kombinacija su kojoj je teško odoljeti. U ljetnim danima voćni tartovi su mi jedan od omiljenih odabira. Radim ih u raznim oblicima i s voćem koje mi se nađe doma.   Možete ih raditi s namazom od voća,... read more >>
MOUSSE TORTA OD JAGODA S PRELJEVOM

MOUSSE TORTA OD JAGODA S PRELJEVOM

Proljeću i ljetu su posebno radujem zbog mirisnih jagoda. One su mi najdraže voće za izradu slastica. Osim što su lijepe bojom i izgledom, jako su ukusne,a  možete ih kombinirati na stotine načina.   Jedna od mojih omiljenih je mousse torta od jagoda. Nježan sponge... read more >>
SKRADINSKA TORTA

SKRADINSKA TORTA

Ovaj tjedan smo u suradnji s Europe Direct-om Šibensko-kninske županije posvetili europskim okusima povodom obilježavanja Dana Europe. Svaki dan donosimo jedan novi okus iz druge EU zemlje. Zadnji dan Europskog tjedna završavamo s Hrvatskom i mojom omiljenom... read more >>
TORTA S USKRSNIM JAJIMA

TORTA S USKRSNIM JAJIMA

Najdraži dio blagdanskog stola su mi oduvijek bile torte. Odmalena su me fascinirale svojim izgledom i kombinacijom okusa. I danas, pored svih divnih slastica, torte i dalje imaju posebno mjesto na mom stolu. Ova torta je naša uskrsna torta ove godine. Nježna,... read more >>