Torta gotova za 10 minuta. Bez pečenja, čokoladna i toliko jednostavna da će vam savršeno poslužiti u svim prilikama. Pologa je od ekspandirane riže (poppies) i bijele čokolade, a krema je divna Dolcela Parfe krema čokolada. Ja sam između podloge i parfe kreme... read more >>
Čokoladna sladoled torta s čokoladnim fudge preljevom, komadićima keksa i neodoljivom swiss meringueom. Ovo torta je sve! S V E ! Podloga se sastoji od čokoladnog biskvita, koji je gotov za svega 15 minuta. Ja sam koristila svoj Kenwood samostojeći kMix mikser uz... read more >>
Nježna i osvježavajuća torta od vanilije s kremom od jogurta i svježih marelica pravo je ljetno osvježenje. Ova torta odiše profinjenošću, te je zaista jednostavna i preukusna. Biskvit od vanilije je idealan za sve voćne kombinacije te ga možete raditi u četvrtastom... read more >>
Prhko tijesto, namaz od voća i divno kremasta mousseline krema kombinacija su kojoj je teško odoljeti. U ljetnim danima voćni tartovi su mi jedan od omiljenih odabira. Radim ih u raznim oblicima i s voćem koje mi se nađe doma. Možete ih raditi s namazom od voća,... read more >>
Proljeću i ljetu su posebno radujem zbog mirisnih jagoda. One su mi najdraže voće za izradu slastica. Osim što su lijepe bojom i izgledom, jako su ukusne,a možete ih kombinirati na stotine načina. Jedna od mojih omiljenih je mousse torta od jagoda. Nježan sponge... read more >>
Ovaj tjedan smo u suradnji s Europe Direct-om Šibensko-kninske županije posvetili europskim okusima povodom obilježavanja Dana Europe. Svaki dan donosimo jedan novi okus iz druge EU zemlje. Zadnji dan Europskog tjedna završavamo s Hrvatskom i mojom omiljenom... read more >>
Ja sam Nina i ovaj blog je moje kulinarsko putovanje. Odlučila sam svaki svoj korak podijeliti s vama, zbog toga je nastao Bake me. Ovdje možete pronaći razne recepte, moje savjete i trikove u kuhinji kao i priče s mojih putovanja. Trudit ću se pokazati vam sve što me inspirira, upoznati vas sa svojom tradicijom ali i onim što volim od stranih jela. Uživajte u svakom zalogaju!