Raw torte me uvijek i iznova obore s nogu. Kombinacija mirisa, boja i okusa je potpuna eksplozija ljeta u ustima. Lijepe su, zdrave su, jednostavne i osvježavajuće. Ove torte su gluten free, sirove su, spadaju i pod veganski izbor prehrane… Zar vam treba još... read more >>
Pavlova je najpoznatija torta s beze korama i jedna od mojih najdražih torti općenito. Ova torta je dobila ime po ruskoj balerini Ani Pavlovoj. Nitko nije otplesao “Smrt labuda” na glazbu C. Sanit-Saensa poput balerine Pavlove i ništa ne pokazuje toliko... read more >>
Alphabet cake ili torta slovo je postala jako popularna u svijetu. Kako i ne bi kad je toliko lijepa. Izgleda svečano, slavljenički, moderno i novo. Jako je zanimljiva, barem meni. Izvorni recept u sebi sadrži tijesto za pite. Nisam bila oduševljena odabirom tog... read more >>
Cheesecake je jedan od najomiljenijih kolača na svijetu. Njegova prošlost seže čak u davnu Grčku, navodno se služio i za vrijeme prvih Olimpijskih igara 776. godine prije Krista. Prva verzija cheesecakea sadržavala je brašno, pšenicu, med i sir. U današnje vrijeme... read more >>
Sirove torte su me na prvu privukle zbog svoje jednostavne pripreme, eksplozije okusa i boja. Ove torte su gluten free, pripadaju i veganskom izboru prehrane ukoliko vam je nešto od toga važno. Pune su voća i orašastih plodova, jednostvano su totalno in! Možete se... read more >>
Znate li da postoji festival u čast mrkve? Organizira se jednom godišnje u Holtville-u, gradu u Kaliforniji. Sigurna sam da će moj sin kad malo poraste posjetiti taj festival. Naime, nema većeg obožavatelja ove namirnice od njega. Sada vam je, sigurna sam, jasno... read more >>
Ja sam Nina i ovaj blog je moje kulinarsko putovanje. Odlučila sam svaki svoj korak podijeliti s vama, zbog toga je nastao Bake me. Ovdje možete pronaći razne recepte, moje savjete i trikove u kuhinji kao i priče s mojih putovanja. Trudit ću se pokazati vam sve što me inspirira, upoznati vas sa svojom tradicijom ali i onim što volim od stranih jela. Uživajte u svakom zalogaju!
Privatnost i Kolačići: Ova web-stranica koristi kolačiće. Nastavkom korištenja ove web-stranice prihvaćate korištenje kolačića.
Kako bi saznali više, uključujući kako kontrolirati kolačiće, pročitajte ovdje:
Politika kolačića