Medenjaci su keksići koji se tradicionalno rade za blagdane. Ja im ne mogu odoljeti pa ih ispečem čim malo zahladi. Predivno mi mirišu i mekani su danima. To je ono što posebno volim kod njih. Najukusniji su nakon nekoliko dana. Medenjaci mogu doći u različitim... read more >>
Istraživanje gastronomije mi je oduvijek bilo na faze. Faza kruha i peciva, faza slastičarskih krema i torti, faza umaka i Azije. Kažu da se s vremenom opredijeliš, odeš u određenom smjeru. Definiraš se u slastičarstvu, izradi tradicionalnih recepata ili u zdravoj... read more >>
Imate li recept za keksiće koji vam služi kao osnovni recept? Onaj s kojim se možete igrati u nedogled? Upravo vam donosim jedan takav. Ovi keksići su rađeni od prhkog tijesta i odlična su varijanta čajnih keksića. Ispečeni vam mogu stajati i do dva tjedna u posudi... read more >>
Uvijek sam kupovala razne zobene kekse i bili su mi prefini. Nikad mi nije padalo na pamet da ih i sama pokušam napraviti do nedavno. Djelovalo mi je zahtjevno, a ionako u dućanima ima izbora na pretek pa ćemu onda raditi domaću varijatu i gnjaviti se s tim? Domaća... read more >>
Ja sam Nina i ovaj blog je moje kulinarsko putovanje. Odlučila sam svaki svoj korak podijeliti s vama, zbog toga je nastao Bake me. Ovdje možete pronaći razne recepte, moje savjete i trikove u kuhinji kao i priče s mojih putovanja. Trudit ću se pokazati vam sve što me inspirira, upoznati vas sa svojom tradicijom ali i onim što volim od stranih jela. Uživajte u svakom zalogaju!
Privatnost i Kolačići: Ova web-stranica koristi kolačiće. Nastavkom korištenja ove web-stranice prihvaćate korištenje kolačića.
Kako bi saznali više, uključujući kako kontrolirati kolačiće, pročitajte ovdje:
Politika kolačića