Dugo mi se nije dogodio da stojim ispred laptopa i ne znam kako započeti tekst niti kako silne emocije pretočiti u riječi. Svi koji me poznaju znaju koliko volim pisati i koliko me to opušta. Mislim da vam je po ovom uvodu potpuno jasno da se radi o nečem velikom i... read more >>
Dogodi li vam se ikada da ste zaboravili na desert? Ili da jednostavno nemate vremena za njegovu izradu? Ja opet imam drugi problem. Kao food bloger većinu toga radim prije kako bi stigla poslikati i objaviti na blogu. I onda mi se dogodi da se većina toga pojede... read more >>
Da biste zakoračili u sourdough svijet potreban vam je starter. Starter je domaći kvasac proizveden od brašna i vode, najkraće rečeno. Naravno, starter je puno, puno više od ove jednostavne rečenice i dva sastojka. On je srce vašeg kruha. Ujedno, starter je i prvi... read more >>
Kada objavim sliku kruha od kiselog tijesta dobijem niz upita vezanih za starter, okus, samu izradu, brašna i sl. Veći dio je samo čuo za kiselo tijesto, ali se nikad nije upustio u avanturu. Dio je krenuo sa starterom i tu završava priča, a poneki su se odvažili i... read more >>
Dobrodošli na Bake me!
Ja sam Nina i ovaj blog je moje kulinarsko putovanje. Odlučila sam svaki svoj korak podijeliti s vama, zbog toga je nastao Bake me. Ovdje možete pronaći razne recepte, moje savjete i trikove u kuhinji kao i priče s mojih putovanja. Trudit ću se pokazati vam sve što me inspirira, upoznati vas sa svojom tradicijom ali i onim što volim od stranih jela. Uživajte u svakom zalogaju!
This error message is only visible to WordPress admins
Privatnost i Kolačići: Ova web-stranica koristi kolačiće. Nastavkom korištenja ove web-stranice prihvaćate korištenje kolačića.
Kako bi saznali više, uključujući kako kontrolirati kolačiće, pročitajte ovdje:
Politika kolačića