ČOKOLADNI RASPUCANCI

ČOKOLADNI RASPUCANCI

Još 12 dana do Božića! Vrijeme je za pripremu božičnih keksića, jedni od neizostavnih su i raspucanci. Radim ih uglavnom dva puta, jer rijetko kada dočekaju Božić.     Osim što su jednostavni, jako su lijepi. Oni mi se obavezno nalaze u staklenim posudama za kekse, da... read more >>

ZIMSKI KEKSIĆI OD SOMERSBY KRUŠKE I KARAMELA

Ima li nešto ljepše od mirisa svježe pečenih keksića u zimsko jutro? Ima samo onda kada ti keksići u sebi imaju Somersby krušku i punjeni su karamel bombonima.   Ovi keksići su toliko jednostavni za pripremu da ćete ih obožavati. Nama su omiljeni! Zimski vikendi su... read more >>
PUNCH OD KRUŠKE

PUNCH OD KRUŠKE

Dolaze vam gosti ili ste jednostavno odlučili vikend provesti u miru ispod dekice uz dobru knjigu? A što kažete da zajedno napravimo punch?   Kombinacija Somersby kruške, crnog čaja i predivnih začina će vas oboriti s nogu. Ovaj punch će biti glavna zvijezda svih... read more >>
SOMERSBY ZIMSKA TORTA

SOMERSBY ZIMSKA TORTA

Ako ste u potrazi za savršenom zimskom tortom onda je ovo idealan odabir. Mekani biskvit obogaćen Somersby jabukom i zimskim začinima, krema od mascarponea s citrusnom notom i preljev od karamela je čine neodoljivom. Svi okusi se nadopunjuju i stvaraju predivnu zimsku... read more >>
MEDENI LOLLI POPSI

MEDENI LOLLI POPSI

Medene lolli popse sam radila u sklopu kolumne u kojoj sam pisala o čokoladi. U ovo adventsko vrijeme sam htjela napraviti brze, jednostavne i pre ukusne male zalogajčiće. Htjela sam neku zdraviju varijantu, da nas ne grize savjest što im nismo mogli odoljeti. Vodila... read more >>
ČOKOLADA OD TRI SASTOJKA

ČOKOLADA OD TRI SASTOJKA

Znate li da je čokolada jedna od najpopularnijih namirnica na svijetu? Glavni sastojak čokolade je zrno kakaa koje je plod biljke kakaovca. Ime za drvo kakaovac je Theobroma cacao, odnosno “hrana za bogove”, s čime se, sigurna sam svi slažemo. Jer, tko ne... read more >>