Choux au craquelin ili hrskavi princess uštipci jedna su najomiljenijih slastica moje djece. Slatko, hrskavo tijesto, a iznutra pjenasta krema prepuna okusa. Ovom francuskom klasiku nitko ne može odoljeti. Choux au craquelin možete puniti kremama po želji... read more >>
Ako ste ljubitelj kroasana tada će vas ovi okrugli oboriti s nogu. Sigurna sam da ste naišli na njih na nekoj od društvenih mreža jer su potpuni hit, a kako i ne bi kad su jako lijepi i jako, jako ukusni. Priprema se sastoji od nekoliko koraka kod presavijanja i malo... read more >>
Dolaskom jeseni obožavam pripremati slastice s tijestom. Miris iz tople pećnice u hladnijim danima mi je nadraži cozy ugođaj u domu. Prhko tijesto, krema s bademima i voće… ovo je moj it recept ove jeseni. Frangipane krema je idealna podloga za voće, ja sam... read more >>
Jednostavna, a preukusna ledena torta bez pečenja je recept koji ćete obožavati. Možete ga raditi u okruglom kalupu kao tortu ili pak u pravokutnom i rezati kocke. Podloga od lješnjaka i keksa te krema s Dolcela premium pudingom nugat su spoj kremastog i čokoladnog... read more >>
Ako volite crumble onda će vas ovi muffini oduševiti. Spoj nježnog biskvita, breskvi i hrskavog posipa ove muffine čine neodoljivim poslasticama. Za njihovu pripremu vam treba gotov paket Dolcela muffina, breskve te nekoliko sastojaka za crumble. Muffini su gotovi... read more >>
S prvim danima ljeta radim Pavlovu. Ona mi je najdraži ljetni kolač. Iako je možete raditi bilo kada, meni je idealna za toplije dane. Gnijezdo od bjelanjaka, tučeno vrhnje i svježe voće. Spoj kojem je teško odoljeti. Kod Pavlove je najvažnije da bjelanjke i šećer... read more >>
Ja sam Nina i ovaj blog je moje kulinarsko putovanje. Odlučila sam svaki svoj korak podijeliti s vama, zbog toga je nastao Bake me. Ovdje možete pronaći razne recepte, moje savjete i trikove u kuhinji kao i priče s mojih putovanja. Trudit ću se pokazati vam sve što me inspirira, upoznati vas sa svojom tradicijom ali i onim što volim od stranih jela. Uživajte u svakom zalogaju!