KRUH OD HELJDINOG I CRNOG BRAŠNA S ORASIMA

KRUH OD HELJDINOG I CRNOG BRAŠNA S ORASIMA

Pečete li sami kruh? Ako ne, trebali bi. Dimenzija kruha će vam se zauvijek promjeniti. Ovu namirnicu, bez lažnog sjaja možemo postaviti na sami tron gastronomije.   Sigurno ste čuli barem za jednu od poznatih izreka: Trbuhom za kruhom, Kruh sa sedam kora, Kruha i... read more >>
BRZI KRUH OD PIROVOG BRAŠNA KOJI ĆETE OBOŽAVATI

BRZI KRUH OD PIROVOG BRAŠNA KOJI ĆETE OBOŽAVATI

Pir je jedna od najstarijih žitarica na svijetu i iznimno vrijedna namirnica na vašem stolu. Za razliku od pšenice, pirovo brašno sadrži manje glutena te je bogato vlaknima i mineralima. Ujedno, pir ima manje kalorija, a više proteina od pšenice. Možete ga koristiti... read more >>
DOMAĆA TJESTENINA, OSAM RAZLIČITIH VRSTA

DOMAĆA TJESTENINA, OSAM RAZLIČITIH VRSTA

Domaća tjestenina je jedna od najboljih stvari koju možete sami napraviti. Ako volite mediteransku hranu i umake, onda je ona neizostavan dio vaše kuhinje.   Ja bi je mogla jesti svaki dan i nikada mi ne bi dosadila. Tjestenina je moj prvi odabir, uvijek.   Domaća... read more >>
VICTORIA SPONGE ILI TRADICIONALNI ENGLESKI BISKVIT KOLAČ

VICTORIA SPONGE ILI TRADICIONALNI ENGLESKI BISKVIT KOLAČ

Victoria sponge je tradicionalni engleski kolač koji se poslužuje uz popodnevni čaj. Zovu ga još i Victoria sendvich jer izrezan podsjeća na sendviče.   Biskvit ovog kolača je moj omiljeni. Jako je mekan, ukusan i spužvast. Cijela ljepota ovog kolača je njemu, kako mu... read more >>
PERECI

PERECI

Ako volite peciva tada će vam ovi pereci biti na listi omiljenih. Izvana su hrskavi, a iznutra mekani i pre ukusni. Ono što volim kod njih je to da su relativno brzo gotovi, pa kad ih se zaželimo ili nam gosti dolaze, za tren su spremni.   Ja ih poslužujem uz sve,... read more >>