PERECI

PERECI

Ako volite peciva tada će vam ovi pereci biti na listi omiljenih. Izvana su hrskavi, a iznutra mekani i pre ukusni. Ono što volim kod njih je to da su relativno brzo gotovi, pa kad ih se zaželimo ili nam gosti dolaze, za tren su spremni.   Ja ih poslužujem uz sve,... read more >>
BANANA BREAD ILI KRUH OD BANANE SA ŽITARICAMA

BANANA BREAD ILI KRUH OD BANANE SA ŽITARICAMA

Banana bread, odnosno kruh od banane je već dugi niz godina na popisu popularnih slatkih “kruhova”. Početkom 20.-og stoljeća se nalazio u skoro svakoj američkog kuharici, a danas je poznat širom svijeta.   Njegova priprema vam neće oduzeti puno vremena,... read more >>
NAAN KRUH I TZATZIKI UMAK

NAAN KRUH I TZATZIKI UMAK

Naan je indijski kruh koji je omiljen na istoku ali i u svijetu. Sastoji se od brašna, kvasca, vode, jogurta i malo maslinovog ulja. Tajna izrade naan kruha je u premazivanju maslacem i pečenja na jakoj vatri. Jednom kada ga probate, možete samo tražiti još.... read more >>
SENDVIČ S OOPSIE KRUHOM

SENDVIČ S OOPSIE KRUHOM

Sendvič s oopsie kruhom je odličan izbor kada želite brz i hranjiv obrok. Oopsi kruh je gluteen free, sastoji se od jaja i sirnog namaza i nema nimalo brašna u sebi. Ako razmišljate o zamjeni za kruh, ovaj kruhić vam može biti super opcija. Cijela tekstura mu je... read more >>
FOCACCIA

FOCACCIA

Foccacia je tradicionalna talijanska pogača. Predstavlja pravi primjer mediteranske kuhinje. U svom sastavu sadrži maslinovo ulje, ružmarin i krupnu morsku sol. Puna je okusa i mirisa i ja je najradije jedem samu. Ako ste je probali, znate o čemu govorim. Ovo je... read more >>
KRUH KOJI SE NE MIJESI

KRUH KOJI SE NE MIJESI

Jeste li ste čuli za kruh koji ne treba mijesiti? A da ima hrskavu koricu i da je rupičast iznutra? E pa ovo je taj kruh. Vjerujte, jednom kad ga napravite biti će vam na listi omiljenih i spremat ćete ga svako malo. Za ovaj kruh vam ne treba nikakvo umijeće... read more >>