BRUDET OD SUŠENOG MORSKOG PSA

BRUDET OD SUŠENOG MORSKOG PSA

Brudet je tradicionalno dalmatinsko jelo koje se može spremati od različite vrste riba. U ovo adventsko vrijeme najčešće se sprema bakalar. Brudet od bakalara je glavno jelo mnogim domovina na Badnjak. Ja ga spremam na način na koji ga je spremala moja baka, s... read more >>
ČOKOLADNI RASPUCANCI

ČOKOLADNI RASPUCANCI

Još 12 dana do Božića! Vrijeme je za pripremu božičnih keksića, jedni od neizostavnih su i raspucanci. Radim ih uglavnom dva puta, jer rijetko kada dočekaju Božić.     Osim što su jednostavni, jako su lijepi. Oni mi se obavezno nalaze u staklenim posudama za kekse, da... read more >>

ZIMSKI KEKSIĆI OD SOMERSBY KRUŠKE I KARAMELA

Ima li nešto ljepše od mirisa svježe pečenih keksića u zimsko jutro? Ima samo onda kada ti keksići u sebi imaju Somersby krušku i punjeni su karamel bombonima.   Ovi keksići su toliko jednostavni za pripremu da ćete ih obožavati. Nama su omiljeni! Zimski vikendi su... read more >>
PUNCH OD KRUŠKE

PUNCH OD KRUŠKE

Dolaze vam gosti ili ste jednostavno odlučili vikend provesti u miru ispod dekice uz dobru knjigu? A što kažete da zajedno napravimo punch?   Kombinacija Somersby kruške, crnog čaja i predivnih začina će vas oboriti s nogu. Ovaj punch će biti glavna zvijezda svih... read more >>
SOMERSBY ZIMSKA TORTA

SOMERSBY ZIMSKA TORTA

Ako ste u potrazi za savršenom zimskom tortom onda je ovo idealan odabir. Mekani biskvit obogaćen Somersby jabukom i zimskim začinima, krema od mascarponea s citrusnom notom i preljev od karamela je čine neodoljivom. Svi okusi se nadopunjuju i stvaraju predivnu zimsku... read more >>
BRZI RUSTIKALNI KRUŠČIĆI

BRZI RUSTIKALNI KRUŠČIĆI

Brzi rustikalni kruščići su idealni u onim trenutcima kada za sat vremena želite imati ispečene mekane i tople kruščiće.   Ja ih radim ujutro za doručak ili kada nam dolaze gosti u zadnji tren. Jel’ volite topli i mirisni kruh? Meni je uz njega sve ljepše i... read more >>