ČOKOLADNI GENOISE KOLAČ

ČOKOLADNI GENOISE KOLAČ

Genoise biskvit je predivan, mekan i pjenast biskvit koji možete kombinirati s različtim receptima.   Divan je u tortama, pogotovo onima s više slojeva. Možete ga raditi u svjietloj varijanti ili ovoj čokoladnoj.   Genoise (đenoveški) biskvit se sastoji samo tri... read more >>
MOUSSE TORTA OD JAGODA

MOUSSE TORTA OD JAGODA

Mousse torta od jagoda će vas očarati svojom jednostavnošću. Nježni mousse i žele od jagoda na podlozi od smrvljenih keksa su prava proljetna, osvježavajuća kombinacija.     Mousse torta se ne peče i iznimno je brza za pripremu. Možete je držati zaleđenu i poslužiti... read more >>
CIABATTA

CIABATTA

Ciabatta je kruh koji posebno volim. Obožavam njegov rustikalni izgled, rupice kojima je prožet i taj miris domaćeg, starinskog kruha.   Po svojoj debljini podsjeća na pogaču, ali je štruca. Ja ga volim poslužiti kao veliku bruschettu kada mi dolazi društvo. Sutradan... read more >>
TORTILJA ČIPS

TORTILJA ČIPS

Volite li tortilje? Ja ih spremam barem jednom tjedno, moja Kiara ih toliko obožava da ih koristi umjesto kruha za skoro pa sve.   Tortilja čips možete jednostavno napraviti od gotovih tortilja. Čips je gotov za nekoliko minuta i idealan je za sve dipove, namaze i... read more >>
MILKSHAKE

MILKSHAKE

Ako ste u potrazi za savršeno kremastim i osvježavajućim napitkom, milkshake je idealan odabir.   Mlijeko, sladoled i čokolada u jednom… da bolje ne može. Milkshake je iznimno jednostavan za pripremu. Treba vam svega par sastojaka i par minuta vremena. Također,... read more >>
QUICHE S GLJIVAMA I ŠPAROGAMA

QUICHE S GLJIVAMA I ŠPAROGAMA

Quiche je jelo koje možete poslužiti u bilo koje doba dana. Idealan je za doručak, brunch ili kasnu večeru. Možete ga servirati kao prilog ili glavno jelo, a varijanti je bezbroj.   Ako volite šparoge, ovaj quiche ćete obožavati. Prhko tijesto s kremastim nadjevom od... read more >>